Oferta online Yves Rocher AUGUST 2013

luni, august 05, 2013


Luna august ne-a deschis portile catre o oferta tentanta de la Yves Rocher. Luna aceasta avem posibilitatea sa achizitionam parfumurile la pret redus cu 40%, deoarece sunt afisate la pretul intreg. Asadar, daca doriti sa va luati Tendre Jasmin, Iris Noir, Vanille Noire, Neroli, precum si altele, acuma este ocazia perfecta ♥ 
  
1. -40 % pentru 1 produs la alegere. Cu exceptia seturilor, promotiilor, produselor care au bulina verde si sau se afla in editie limitata.

Vesti bune! 
Apa de toaleta Lacramioare Inflorite - luna aceasta este disponibila pe site la pretul de 95 RON, dar beneficiaza de -40 % reducere conform promotiei de mai sus, avand in final pretul de 57 RON.
De asemenea, Apa de parfum Neroli, disponibila la pretul intreg, beneficiaza de reducerea -40% si poate fi achizitionata la pretul final de 117 lei (varianta de 50 ml) si 99 lei (varianta de 30 ml). La fel se intampla si in cazul celorlalte ape de parfum! ♥ 
Despre apa de toaleta cu lacramioare si apa de parfum Neroli, am vorbit putin aici.

2. O surpriza din 4 la alegere pentru o comanda de minim 39 RON:


-Setul de 3 bagaje Roz si gri 
-Un set compus din 3 mini-produse Traditions de Hammam + Trusa Vanity
-Ulei reparator pentru parul uscat
-Un cadou-surpriza in valoare de 95 RON

3. O surpriza pentru o comanda de minim 99 RON: Setul de 3 boluri ultra-practice


4. Cheltuielile de expediere sunt oferite pentru comenzi de minim 99 RON.
5. Oferta speciala: pentru comenzi de minim 109 RON, Crema de zi Regenerare celulara poate fi achizitionata la pretul de 54 RON in loc de 180 RON

De asemenea, avem si 3 produse la alegere, la doar 50 RON, avand cadou si Trusa Vanity. Recomand in mod special: gomajul pentru picioare si demachiantul expres pentru ochi - preferatul meu pentru demachierea ochilor (gasiti review la ele accesand link-ul din denumire). Este foarte profitabila oferta, intrucat economisim in jur de 30-35 lei si primim cadou si o gentuta destul de incapatoare :). De asemenenea, ne alegem si un cadou din cele enumerate mai sus, disponibile pentru o comanda de minim 39 lei.


Ca sa beneficiati de aceasta oferta, puteti sa o faceti accesand acest LINK sau bannerul din dreapta cu Yves Rocher. Spor la cumparaturi!

Destul de tentanta oferta in luna aceasta, nu-i asa? ♥
Sa aveti un inceput de saptamana superb! 

You Might Also Like

1 comentarii

  1. Buna! Ai idee ce produs reprezinta cadoul in valoare de 95 lei? Cred ca pot fi doua variante, o crema anti-rid sau o apa de toaleta florala, dar nu stiu sigur. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate