Incepe vara cu o tinuta provocatoare de la Sevensins

miercuri, iulie 03, 2013


In mod cert vremea este din ce in ce mai calduroasa, asa ca si noi trebuie sa fim la fel de fierbinti precum vara caniculara care ne asteapta. Trebuie sa recunoastem ca ne incita achizitia unei lenjerii intime sexy si provocatoare, vrajind astfel jumatatea din viata noastra. Sunt sigura ca si voi va simtiti frumoase si irezistibile intr-o tinuta care ii taie respiratia iubitului, nu-i asa? 

Fie ca este vorba de o ocazie speciala sau pur si simplu simtiti nevoia de putina pasiune in viata, un cadou perfect pentru scumpii nostri iubiti este o lenjerie incredibil de sexy. Va garantez ca nu exista barbat pe lumea aceasta care sa nu-si doreasca sa fie sedus de iubita lui. Fie ca purtati un corset care va pune perfect in valoare talia, sau un badydoll care va face sa aratati gingas, dar irezistibil, un catsuit provocator sau un chemise delicat, dar sexy, o sa fiti o aparitie irezistibila pentru ochii celui care va priveste. 

Sevensins s-a gandit la modele de lenjerie intima sexy pentru toate gusturile, atat pentru fete mai nonconformiste, cat si pentru fete mai timide. Daca rasfoiti putin site-ul o sa gasiti o gama foarte variata de costume sexy, corsete, babydolls, costume de baie si multe alte lucrusoare incintante. Comanda pe site se da foarte usor, iar livrarea este prompta, discreta (produsele sunt livrate in ambalaje nepersonalizate, care nu atrag atentia) si in cele mai bune conditii. La o comanda de peste 199 lei, livrarea este gratuita prin curier rapid. Daca produsele se afla in stoc si comandati pana in ora 17, primiti comanda a doua zi ;). Calitatea acestora este ireprosabila. Atat eu, cat si cunostintele mele care au mai comandat, suntem foarte multumite de calitatea produselor ♥.


Asa ca nu ezitati sa aveti in garderoba voastra aliatul ideal pentru a va simti atractive si senzuale. :)
Acuma sa va arat cateva modele care mi-au placut foarte mult ♥ si care se afla acuma la reducere pana pe 7 iulie, preturile fiind reduse pana la 20%, deoarece Sevensins a implinit 4 anisori frumosi. Detalii despre promotie gasiti pe pagina lor. Acuma este momentul perfect sa-i pregatiti iubitului o noapte de neuitat ;). Sau poate avem viitoare mirese printre noi, care vor sa pregateasca o adevarata surpriza viitorului sot. 

Va recomand un babydoll sau un chemise rosu, pasional si incitant ♥ 

Babydoll Sweet Paula, de la Beauty Night

Babydoll Pussycat, de la Chilirose 

Chemise Hana, de la Passion

Negru, pentru o noapte divina, ca sa va simtiti extrem de elegante ♥

Chemise Black Long, de la Chilirose


Top Taylor, de la Beauty Night 

Chemise Alkestis, de la LivCo

Alb, delicat, pur, gingas, perfect pentru o mireasa care doreste sa-i dezvaluie mirelui surpriza de sub rochita de mireasa, surpriza din noaptea nuntii ♥

Babydoll Julia, de la Obsessive

Babydoll Candy, de la Beauty Night

Set sexy Olimpia, de la Beauty Night

Care model va place cel mai mult? Care va tenteaza?
Eu trebuie sa recunosc ca ma tenteaza babydoll-ul Julia, dar si Sweet Paula sau Alkestis. Nu mai zic de chemise Black Long, care arata delicios de atractiv ;).

Trebuie sa-mi spuneti ce fel de lenjerie sexy preferati ca sa va seduceti iubitii ;)

You Might Also Like

0 comentarii

Articole apreciate