Review: Apa de trandafiri si ulei samburi de strugure

joi, martie 07, 2013


De 2 luni folosesc doua produse naturale, care au intrat in rutina zilnica de ingrijire a tenului si si-au facut treaba foarte bine. Este vorba despre apa de trandafiri si uleiul din seminte de struguri. Apa de trandafiri o folosesc in locul tonic-ului, iar uleiul din seminte de struguri il folosesc atat in demachiere, cat si pentru hidratarea tenului.


Apa de trandafiri 
Apa de trandafiri este un tonifiant potrivit atat pentru tenul urcat, cat si normal sau mixt. Are un miros subtil si improspateaza tenul. Ingredientele sunt 100% naturale (rosa damascena flower water), baza fiind trandafirul din Damasc, un arbust cu flori mari si roz, folosit atat pentru extragerea uleiului esential, cat si in dulceata. 
Avand un ph 5,5 - 6 este potrivit si pentru tenul sensibil, avand un efect calmant pentru piele iritata. De asemenea, este un bun produs antiage si antirid, cat si astringent pentru tenul mixt sau gras. 
Mod de utilizare: direct pe piele, nediluata sau incorporata in compozitii cosmetice - creme, lotiuni, demachiante.

Ulei seminte de struguri
Uleiul din seminte de struguri este un ulei usor, regenerant si restructurant, potrivit pentru orice tip de ten, dar in special pentru cel gras sau mixt. Protejeaza pielea si o hidrateaza. Eu il folosesc seara inainte de culcare, iar dimineata tenul este uniform si hidratat. 
Ingredientele sunt 100% naturale (vitis vinifera seed oil), avand un continut ridicat de acid linoleic, fitosteroli si polifenoli. Este un ulei non-gras, patrunde foarte repede in piele si are un efect emolient, nutritiv si regenerant. De asemenea, este foarte potrivit pentru curatarea tenului, in loc de demachiant. Curata cu succes orice machiaj, chiar si pe cel rezistent la apa. 
Este recomandat atat pentru tenurile mature, deoarece are un efect antiimbatranire si regenerare, cat si pentru  orice tip de piele, chiar si pentru zona ochilor, avand un efect de hranire si netezire a pielii. 
Mod de utilizare: direct pe piele, in loc de creme pentru fata, incorporat in alte creme si lotiuni, in loc de demachiant, sau pentru masaj. 
Le-am primit de pe vegis.ro, dar deocamdata nu se afla in stoc. 

Voi folositi uleiuri si hidrolate solubile? Aveti si alte recomandari pentru mine? Am tenul mixt, gras in zona T, uneori uscat in obrajori :) 

You Might Also Like

3 comentarii

  1. n-am incercat niciodata nici unul dintre produse dar m-ar tenta uleiul :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am vazut :D Multumesc din suflet :* mi-ai facut o mare bucurie!
    Uleiul este fain ;) eu deja planuiesc sa-mi mai iau si alte uleiuri :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai încercat argila marocană?

    http://biocosmeticemaroc.ro/index.php?id_product=14&controller=product

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate