Review: GOSH Mascara Boombastic & Mascara Catchy Eyes

duminică, februarie 03, 2013



A devenit ajuns pe lista rimelurilor preferate. Are o periuta destul de mare, care ofera alungire si volum. Este perfect pentru un look dramatic, daca aplicam doua straturi sau pentru a evidentia ochii cand nu folosim prea mult machiaj. Mai jos am folosit un singur strat pentru un machiaj de zi.


Trebuie sa aveti grija cand il aplicati, ca oricare alt rimel, sa nu incarce prea tare genele si sa nu le lipeasca. Cu putina rabdare si indemanare, poate sa arate perfect ;). Are un negru foarte intens si rezista toata ziua.

De foarte multe ori m-a salvat cand vroiam un look rapid si natural: fond de ten, blush, putin conturate sprancenele (deoarece nu sunt deloc cum le doresc), mascara Boombastic, ruj si gata ♥

Catchy Eyes are cel mai dragut ambalaj ♥ Periuta este curbata, mai subtire decat la Boombastic. Se aplica foarte usor si confera un look natural, cu gene curbate si alungite frumos, fara sa le incarce deloc. Imi  place ca acest mascara pot sa il folosesc si pentru genele inferioare.


Nu incarca genele si nu are acel look dramatic precum Boombastic, dar curbeaza foarte frumos genele. Este perfect in orice machiaj, si de zi si de noapte. Este preferatul meu ♥


Producator: GOSH Cosmetics
Le gasiti aici - http://www.gosh.dk/

Ati incercat vreo mascara de la Gosh? Ce impresia v-a lasat? 
Va tenteaza aceste produse? 

You Might Also Like

0 comentarii

Articole apreciate