Oferta online Yves Rocher februarie 2013

miercuri, februarie 06, 2013


Cu toate ca oferta pe luna ianuarie a fost putin mai slabuta in privinta cadourilor ofertite, in luna februarie  Yves Rocher ne incanta cu o oferta adorabila, cu iz de trandafir ♥.

In primul rand avem reducere 30% la orice produs (cu exceptia produselor aflate deja la promotie, cele cu bulina verde sau seturi) si transport gratuit daca comandam de cel putin 59 lei. 

La o comanda de minim 39 lei, avem un cadou la alegere din urmatoarele:
- Apa de parfum Moment de Bonheur 30 ml - o aroma care aduce primavara in sufletele noastre, un miros care te transpune intr-o gradina cu trandafiri. Un parfum floral, cu note verzi, de trandafir, strălucitor si optimist, care va face sa va simtiti feminină, fericită si sigură pe sine. Alegeti să fiti fericită si să purtati un parfum ca o promisiune de a aduce fericire.
- Set de primavara Rose Freiche, format din apa de toaleta flacon 20 ml + gel de dus 50 ml. Regăsiti prospetimea delicată a unui Trandafir abia cules, în acest set care lasă pielea subtil parfumată si aduce primavara mai devreme. 
- un set de bijuterii delicat (placat cu argint, fara nichel) cu ametist veritabil (cercei, colier si inel) 

La o comanda de minim 79 lei, avem cadou:
- ulei de dus oriental, cu argan din Maroc (200 ml) -  ulei de dus cu formula de ambra se topeste pe piele intr-o spuma de lapte delicata, invaluindu-va intr-un văl proaspat, satinat si divin parfumat. 
 De asemenea, aveti posibilitatea sa comandati un set pentru manichiura cu 6 accesorii, la 9,90 lei (daca comandati in valoare de 99 lei). 

Ca sa comandati din aceasta oferta, trebuie sa accesati acest LINK sau banner-ul din dreapta sus cu Yves Rocher. 

Va tenteaza sa faceti o comanda din oferta lunii februarie? 
Pe mine cu siguranta DA, ca sa primesc parfumul Moment de Bonheur (il am deja si il ador♥)

You Might Also Like

0 comentarii

Articole apreciate