Cadouri de Valentine's Day - pentru EL

duminică, februarie 10, 2013


Domnii nu trebuie ignorati in aceasta zi frumoasa. Si ei vor sa se simta rasfatati si iubiti. Asa ca trebuie sa le pregatim surprize cat mai frumoase ;). Din acest motiv, am pregatit cateva sugestii de cadouri potrivite pentru domnii din viata voastra. Sper sa va inspire si sa va ajute in gasirea cadoului perfect!

Un parfum cu care sa va seduca! Paco Rabanne 1 Million - pentru un barbat care stie ce isi doreste. Il gasiti la un pret foarte bun pe aoro.ro.

Se ia o sticla de vin bun si se aseaza in locul special din acest set. Se inchide folosind baretele cu capse si se daruieste unui cunoscator. Astfel cadoul ideal pentru un pasionat de vinuri a fost livrat. :). Cilindru pentru vin cu 5 accesorii de vin: cutit de folie, inel metalic, dop, tirbuson si termometru, un cadou deosebit.

Ideal pentru vacantele petrecute la munte, setul Drumetie contine apropae tot ce si-ar putea dori un barbat intr-o plimbare: sticla de apa, lanterna cu 2 baterii (de test) R20 incluse, binoclu, briceag metalic cu 5 functii si un breloc cu busola rezistent la apa. Toate intr-o geanta din material textil cu rezistenta crescuta la uzura si umezeala. 


Un cadou perfect pentru orice barbat care se va putea relaxa la o partida de sah si un vin de calitate. O cutie din metal eleganta in care sunt asezate 4 accesorii necesare servirii vinului: un inel pentru gatul sticlei, un dop, un tribuson, cat si piesele de sah necesare. Accesoriile pentru vin sunt din metal si sticla, iar piesele pentru sah sunt din plastic, de culoarea alb si negru. Elegant si practic :) 

Set elegant format din patent multifunctional si briceag, negru si galben, in cutie neagra, de cadou. Briceag-ul are la baza o clema cu care se agata cu usurinta de gaica pantalonilor, patentul contine 8 alte unelte cu functii multiple (fiersatrau, cutit, pila, deschizator, surubelnite, etc).
Set de unelte in forma de roata cu 24 de piese. Contine 6 surubelnite de mecanica fina de marimi variabile, un set de 10 biti, 4 chei tubulare, o surubelnita cu prelungitor, doi clesti. Toate piesele sunt asezate in locasurile lor speciale intr-o trusa de plastic dur in forma de roata auto. Pentru un barbat practic ;)

Cu siguranta iubitul/sotul tau uraste alarma care il trezeste in fiecare dimineata. Acum ii  poti oferi ocazia sa se descarce pe ceasul desteptator, ba chiar sa il impuste. Alarma desteptatoare se va opri doar cand va impusca tinta care va aparea deasupra ceasului. Iar pentru asta, trebuie sa fie complet treaz :). Nu mai exista posibilitatea sa apeleze la functia snooze, care de multe ori face mai mult rau decat bine :)).

Un aparat de barbierit, care sa ii lase pielea fina si fara iritatii. 


Un gel de dus cu aroma de cafea, adorat de toata lumea, ii va face dimineata mult mai placuta.


Un ceas elegant, care imbina forta si masculinitatea cu stilul si bunul gust.

 O lenjerie sexy pentru pentru o noapte seducatoare! Acesta va fi cu siguranta un cadou pe care il va adora ;) Un cadou pentru amandoi!


Un mod frumos sa il impresionati este sa gatiti pentru el mancarea preferata, sa pregatiti o cina romantica, cu lumanari, sampanie sau vin rosu si de ce nu, un desert in forma de inimioara ;)


Relaxati-va, aratati-i cat de mult il iubiti si bucurati-va de orice zi alaturi de el! 

O zi de Valentine's Day asa cum va doriti!

You Might Also Like

0 comentarii

Articole apreciate