Cadouri de Valentine's Day - pentru EA

duminică, februarie 10, 2013


Mai sunt cateva zile pana la Valentine's Day, dar mai este suficient timp pentru a cumpara cadoul perfect pentru persoana iubita. Chiar daca sarbatoriti sau nu aceasta zi, un cadou nu este niciodata in plus si va ilumina ziua iubitei sau sotiei <3. Din acest motiv, va voi prezenta cateva sugestii de cadouri pentru EA. Sper sa va inspire si sa va fie de folos. 

Arata-i cat de mult o iubesti! Flori cu dragoste de Valentine's Day. Fie ca este vorba de un buchet simplu cu trandafiri pentru o femeie romantica sau vrei sa o cuceresti cu o inimioara de trandafiri, va fi cu siguranta impresionata!


O cutie cu bomboane de ciocolata niciodata nu va da gres! Avem voie sa ne delectam intr-o zi cu o bomboana delicioasa ;)

Un parfum romantic, un parfum la care ea viseaza, eeste o idee foarte frumoasa sa o impresionati. Pe aoro.ro gasiti o gama variata de parfumuri celebre la preturi mai mult decat acceptabile. Eu visez la Dior - Jádore! Este seducator, elegant, irezistibil!!


O carte romantica, care o va face sa viseze, este un dar din suflet. Si ce poate fi mai frumos decat o lectura invaluita de aroma delicioasa a lumanarilor Yankee Candle? Nemira va ofera 50% reducere la seturile de carti pentru indragostiti si va ofera cadou si o lumanare Yankee Candle - Snow in Love Votive (o lumanare care are un miros de vis).

Cu bijuteriile niciodata nu veti da gres! Nu cred ca exista femeie care sa nu adore un colier elegant, o pereche de cercei stralucitori sau un inel seducator!


Sau poate doriti sa va faceti singuri un cadou ;). O lenjerie sexy pentru ea, un cadou si pentru voi! Orice femeie adora sa se simta sexy intr-o lenjerie provocatoare si sa va cucereasca intr-o noapte speciala! Fie ca optati pentru un babydoll fin pentru o femeie mai cuminte sau poate un corset superb care va va taia respiratia pentru o femeie mai indrazneata!


 Daca va ganditi la un cadou mai practic, ii puteti oferi cateva articole de mbracaminte. Iar acuma, la TinaR este o promotie atractiva! Cumperi 3 produse din colectia Top Secret si platesti doar doua.


O femeie nu are niciodata suficiente genti!


Si nici papuci! Fie ca este vorba de cizme, ghete, pantofi, sandale! Niciodata nu sunt prea multi si niciodata nu sunt de ajuns! Pe matar.ro sunt acuma reducri fenomenale. Eu mi-am cumparat saptamana trecuta 3 perechi :)




 Sau poate ii cumparati o perie Tangle Teezer. Mie mi-a schimbat cu siguranta rutina parului meu si i-a imbunatatit rezistenta! Gasiti aici un review! Profitati mai ales acuma cat este la reducere ;)


Un set de cosmetice niciodata nu este in plus. Fie ca este vorba de un set de sampon si balsam pentru par (CHiI Infra, TIGI Catwalk), un tratament cu matase pentru par (renumitul Silk Infusion de la CHI este fenomenal), fie ca este vorba de un set de creme pentru ten (Mario Badescu ii va face tenul sa arate de vis), sau pentru corp (Bruno Vassari, Mario Badescu), oje OPI, acest cadou este o modalitate sa o faceti sa se simta rasfatata. 

Dar, cel mai frumos cadou este o declaratie de iubire! O declaratie care nu trebuie spuna doar cu ocazia acestei zile, ci ori de cate ori vreti sa o faceti sa se simta speciala! Cu gesturi simple o veti cuceri! C u sinceritate si afectiune, cu gesturi tandre si pasionale. Fiti alaturi de ea si aratati-i ca o iubiti in fiecare zi! Orice femeie merita acest lucru! 

O zi de Valentine's Day fericita si plina de iubire!
PS: Urmeaza cadouri de Valentine's Day pentru EL

You Might Also Like

0 comentarii

Articole apreciate