Review: Balsam pentru calcaie

marți, ianuarie 29, 2013


Iarna trebuie sa acordam o atentie deosebita picioarelor, in special calcaielor. Datorita cizmelor si a bocancilor, calcaiele sunt afectate, se usuca si crapa, iar pielea se intareste si are aspect inestetic. Din acest motiv trebuie sa cautam solutii care sa ne salveze de aceste probleme. In aceasta iarna, eu am apelat la  un balsam pentru calcaie de pe vegis.ro.

Ce spune producatorul?
Regenereaza si reda finetea calcaielor intarite, uscate si crapate.
Mod de folosire: Se aplica in strat subtire pe calcaie si se maseaza pana la absorbtie completa.

Balsamul are o textura densa, precum cea a unguentelor, care se intinde usor. Este nevoie de o cantitate mica de produs. Eu o folosesc pe toata talpa si insist pe calcaie, apoi ma incalt cu o pereche de sosete de bumbac. Dimineata calcaiele mele sunt catifelate si fine. Cel mai mult imi place faptul ca ma scapa de asperitati si  de piele uscata. 

Chiar daca are o cantitate micuta, este destul de spornica, intrucat se foloseste cate putin la fiecare utilizare. M-a scapat de pielea ingrosata si uscata in doar cateva zile. Acuma as vrea sa gasesc ceva care sa ma salveze si de bataturile din talpa :(. Am cate o batatura in fiecare picior si sunt foarte insuportabile. Daca stiti o solutie sa scap de ele, please share it with me :). 

Balsam Calcaie 30ml
Pret: 5.93 Lei
Producator: QUANTUM PHARM
Cantitate: 30ml
Il gasiti aici http://vegis.ro/.

Ce folositi ca sa va protejati calcaiele pe timpul iernii? 
Ati incercat acest balsam pana acuma?

You Might Also Like

0 comentarii

Articole apreciate