Review: Sapun cu Galbenele -100% natural pe baza de ulei de masline si unt de cocos

joi, decembrie 13, 2012

A venit timpul si ultimului produs din gama Marillys, si anume un sapun cu galbenele, 100% natural, care poate fi folosit atat pentru cicatrizare, ingrijirea pielii, dar si pentru igiena intima locala. Nu este prima data cand incerc un sapun natural, care are in compozitie galbenele, dar este prima dara cand incerc un sapun cu o prezentare atat de originala si interesanta. 
Sapunul are presarat deasupra lui flori de galbenele, un detaliu care mi-a placut foarte mult. In consecinta, o felicit pe Marillys pentru aceasta idee, deoarece asta releva faptul ca acorda o atentie deosebita produselor pe care le realizeaza. 
 Detaliul care face diferenta

Ce spune Marillys despre acest sapun?
Spalati cu sapun de galbenele pielea cu cicatrici, eczeme sau iritatii si efectul florilor de galbenele se va vedea intr-un timp foarte scurt. 
Sapunul cu galbenele este foarte bun in cazul intepaturilor de insecte inclusiv in cazul intepaturii de albina. Spala zona cu un sapun cu galbenele iar mancarimie provocata de intepatura va disparea. 
Este foarte bine cunoscut femeilor efectele ceaiul de galbenele in cazul durerilor menstruale si a candidozei; galbenelele actioneaza eficient la nivel local. Pe langa tratamentul recomandat de medicul ginecolog, se pot face bai locale (nu vaginale), de cate ori este nevoie. Sapunul cu galbenele va accelera vindecarea si va reduce simtomele de mancarime si usturime. 
Proprietatile galbenelelor:
- cicatrizant, vermifug, calmarea durerilor menstrual, coleretic, emenagog, antispastic, antiinflamator, antiseptic, antimicotic, antiviral, antitumoral.
Ingrediente exclusiv naturale:
Ulei saponificat masline si cocos, ulei de samburi de struguri, ulei de galbenele, ulei de ricin, ulei esential de melissa, flori de galbenele uscate.
Fiecare bucata de sapun cantareste aproximativ 100 de grame.

Un alt lucru care m-a impresionat este textura sapunului, mai moale si mai delicata decat alte sapunuri naturale incercate. Nu face spuma, dar curata delicat. L-am folosit in special pentru igiena intima si si-a facut treaba bine, nu mi-a provocat nici o reactie ciudata, din contra, a fost foarte delicat. Este destul de spornic (alte sapunuri s-au terminat mult mai repede, dar acesta rezista eroic). 


Daca va doriti acest sapun, il gasiti pe breslo, in magazinul lui Marillys, chiar aici, la un pret foarte bun, de 10 lei. Mai multe detalii despre produse gasiti si pe site-ul lui Marillys, accesand acest link

* produsul a fost primit spre testare, dar acest lucru nu-mi influenteaza deloc review-ul. 
Mai multe detalii gasiti aici, in rubrica despre blog

You Might Also Like

0 comentarii

Articole apreciate