Oferte Yves Rocher - tentatiile lunii octombrie

marți, octombrie 09, 2012

Pentru luna octombrie, Yves Rocher a venit cu oferte tentante, care merita analizate:


1. Oferta cu 50% reducere pentru un produs la alegere (exceptie facand produsele aflate deja in promotie, a seturilor, precum si cele cu bulina verde). Aceasta oferta este valabila la o comanda de cel putin 39 lei.

- De asemenea aveti cheltuielile de expeditie gratuite la o comanda de minum 59 lei


- Precum si doua surprize. Prima este la o comanda de minim 39 lei - undeti va puteti alege unul din urmatoarele produse: set doua genti foarte simpatice Vanity, un gel de dus de 50 ml si un balsam pentru buze cu vanilie sau un cadou surpriza in valoare de 65 lei. 


- Dar, daca comanda depaseste 79 lei, atunci aveti cadou si apa de toaleta 100 ml Rose Fraiche, in valoare de 95 lei - prospetimea delicata a unui trandafir in zori de zi ♥


2. Oferta 3 produse la 30 lei si o sacosa pentru cumparaturi cadou, despre care v-am mai povestit aici.


3.  Oferta cu pretul special al gelurilor de dus din gama Jardins du Monde, care este de doar 7,9 lei. De asemenea, cei de la Yves Rocher au lansat un nou gel de dus cu orez violet din Laos, care are o textura cremoasa si hidratanta. 



Tentant, nu-i asa? 


You Might Also Like

2 comentarii

  1. Foarte buna oferta! Dar oare mai este valabila oferta aceasta postata din octombrie? Si cum as putea comanda,daca nu am catalogul si nici nu se mai gaseste pe site.Stiu ca inainte se cerea codul ofertei ,cand comandai prin telefon.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna! Acuma nu mai este valabila aceasta oferta, in schimb este valabila alta oferta tentanta pana la sfarsitul lunii (ai detalii aici: http://bit.ly/ROVgsD sau aici: http://lifepassionandbeauty.blogspot.ro/2012/11/oferta-online-yves-rocher-noiembrie-2012.html), unde primesti (pentru o comanda >39 lei) parfumul Comme une Evidence (sau un set de 2 cani sau setul Deliciile Orientului), ai reducere 50% la un produs (fara bulina verde sau deja redus), si transport gratuit pentru o comanda > 79 lei.
    Eu deja am dat doua comenzi si planuiesc inca una, pentru parfumul Comme Une Evidence ♥

    Aceasta oferta este valabila doar prin comanda online, care se face foarte usor. Nu trebuie decat sa te inregistrezi si sa pui produsele in cos. Atunci cand depasesti o valoare, de exemplu cea impusa pentru cadou, de 30 lei iti apar cadourile sus si alegi unul din ele. Comanda vine la fel de repede precum cea telefonica. Daca nu ai mai dat comenzi pe net pana acuma, te inregistrezi la newsletter si ai un cod (newsletter) pe care il poti folosi in casuta: Codul meu privilegiat, si primesti un produs cadou ;)
    Am studiat si ofertele din reviste, dar cea online este mai atragatoare :D
    Daca pot sa te mai ajut cu ceva, lasa-mi un comentariu sau trimite-mi un email prin formularul de contact ;) :*

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate