O baie cu spuma si un rasfat apiscometic

duminică, septembrie 16, 2012

Ce poate fi mai relaxant decat o baie cu spuma si un gel de dus care iti rasfata delicat pielea? Va spuneam acuma ceva vreme, chiar aici, ca cei de la Complex Apicol m-au rasfatat cu 2 geluri de dus, care au fost de nelipsit in aceste luni, si anume Apidermaliv si Apidermin. 
M-au rasfatat in fiecare zi la dus, dar si in vacanta si mi-au placut mult de tot. Favoritul meu a fost Apidermaliv, deoarece m-a atras mai mult mirosul lui cu o usoara tenta de citrice. Dar, cel mai mult imi place sa le folosesc cand fac o baie relaxanta, plina cu spuma. Este uimitor cat de bine iti poate face o astfel de baie, dupa o zi grea. 
Nu le-am folosit intr-o ordine anume, ci dupa cum vroiam sa ma simt. Cand aveam nevoie de o catifelare delicata foloseam Apidermaliv, dar cand vroiam o hidratare si o regenerare a pielii era timpul pentru Apidermin

Despre Apidermin... un gel de dus care te mentine vesnic tanara. Pentru o regenerare perfecta a pielii, laptisorul de matca a facut o echipa foarte buna cu uleiul din nuci de macadamia. Hrana regala a laptisorului de matca lupta impotriva imbatranirii pielii si a ridurilor si o lasa catifelata si numai buna de mangaiat. 

Apidermaliv si piele profund alintata... datorata atingerii delicate a uleiului de masline, care lasa o pelicula extrem de fina pe piele, a untului de shea care hraneste si regenereaza pielea, dar si a laptisorului de matca care o rasfata pana devine elastica si supla. Sa nu uitam de curatarea profunda a propolisului si complexul de vitamine din laptisorul de matca. Toate acestea constituie un rasfat regal pentru pielea ta, un rasfat natural, un rasfat apiscometic. 


Textura ambelor geluri de dus este lichida, usoara, avand o culoare galbuie, precum cea a mierii de albine. Mirosul este natural, usor citric, dar placut. Se simte si aroma propolisului, ceea ce este un plus mare pentru mine. Nu sunt foarte puternice sau intepatoare, ceea ce ma bucura mult, intrucat sunt momente in care nu suport mirosurile prea puternice si am nevoie de ceva delicat. Ambalajul este practic, capacul se deschide usor si se inchide perfect, neexistand riscul de a pierde produs. 

O baie cu spuma si unul dintre cele doua geluri de dus imi fac ziua mai frumoasa. Le recomand cu drag! Costa aprox 12 lei fiecare si le gasiti in magazinul online, magazinele din orase sau in diverse farmacii si magazine naturiste. Complex Apicol nu m-a dezamagit pana acuma si le multumesc pentru ca au numai produse delicate cu pielea. Cu siguranta, in curand, imi voi achizitiona si celelalte variante, Floral Si Floramin ♥

Ati incercat aceste geluri de dus? Ce parere aveti despre ele? Care gel de dus va tenteaza mai mult?

post signature

You Might Also Like

0 comentarii

Articole apreciate