Sa vorbim despre vitamine (2) - Aloe Vera & Enzymes

marți, mai 22, 2012


In articolul precedent va vorbeam despre un supliment nutritiv care se ocupa de intarirea organismului, avand ca baza vitamina C. Acuma va voi vorbi despre un supliment nutritiv cu conţinut de componente vegetale şi enzime, pentru protejarea digestiei, si anume Aloe Vera & Enzymes, tot de la Avita Premium

Ce promit ei:
"Modul de viaţă grăbit, dar şi alegerea hranei greu digerabile, duce la creşterea tulburărilor digestive a populaţiei de azi. Tulburările se manifestă prin problemele digestive, senzaţia de presiune, balonare după masă şi digestia înceată. Un ajutor adecvat poate fi suplimentul nutritiv ALOE VERA & ENZYMES.


Este alcătuit dintr-un complex de enzime care produc unele specii de ciuperci şi care sunt capabile să digere aproape toate substanţele nutritive, inclusiv celuloza. Ele suplimentează activitatea enzimatică a organismului şi protejează pancreasul. Pulberea din Aloe vera barbadensis, care este un component eficient al produsului nu numai că completează enzimele menţionate dar de asemenea oferă corpului saponine, substanţe minerale, antioxidanţi şi 20 de aminoacizi. În plus, conţine acid salicilic la fel ca ghimbirul, (zingiber officinale), care se metabolizează în salicilat care atenuează digestia dureroasă. Ghimbirul de asemenea ameliorează senzaţia de sfârşeală la stomac.
Doza recomandată1 – 2 comprimate pe zi, comprimatul se mestecă, respectiv se poate înghiţi cu apă, se administrează mai ales după masa principală."

Trebuie sa recunosc ca au dreptate. Din cauza modului de viata din ziua de astazi, agitat, grabit, stresant, nu mai mananc cum ar trebui si am frecvent tulburari digestive. Am incercat sa-mi schimb stilul de a manca, dar este destul de greu. De asemenea acest lucru nu se poate face brusc, pentru ca mi-ar provoca tulburari digestive si mai mari. Din acest motiv ma gandesc ca imi este util acest supliment nutritiv. 

Acuma sa vedem cui ii este destinat Aloe Vera & Enzymes:
celor care trăiesc în stres (check)
- celor care nu mănâncă regulat  (check)
- tuturor celor care, suferă de probleme digestive  (check)
- pentru toate pentru a accelera vindecarea de diverse leziuni

Ce contine un comprimat?
Rădăcină de ghimbir (Zingular officinale) 50 mg
- Bromelaină (din coada de ananas Ananas comosus) 25 mg
- Papaină (Carica papaya) 25 mg
- Bromelaină 10:1, din ananas întreg 22,5 mg
- Papaină (Carica papaya) 22,5 mg
- Lipază (Rhizopus oryzae) 20 mg
- Protează (Aspergillus oryzae) 20 mg
- Frunze de Aloe vera 200:1 (Aloe barbadensis) 12,5 mg
- Amilază (Aspergillus oryzae) 10 mg
- Celulază (Tricoderma longibrachiatum) 5 mg

Dupa cum se observa, ma incadrez si aici in aproape toate categoriile si voi incerca acest supliment nutritiv. De asemenea voi avea mai mare grija la ce mananc si cand mananc pentru o viata mai sanatoasa. Va recomand si voua sa faceti la fel, deoarece este foarte important sa mancam bine. Dar, daca va aflati in aceeasi situatie ca mine si aveti deja tulburari digestive, puteti incerca suplimentul nutritiv, deoarece rau nu are cum sa va faca, ci din contra, va poate ajuta. 

Ati incercat acest supliment nutritiv sau va tenteaza?
post signature

You Might Also Like

0 comentarii

Articole apreciate