MiniPRIX Voyage - tot ce iti trebuie pentru vacanta

miercuri, mai 02, 2012

De site-ul miniPRIX.ro ati auzit cu siguranta. Este un site cu hainute, papuci si accesorii cu preturi destul de accesibile si cu promotii frecvente. Dar nu stiu daca ati auzit de site-ul miniPRIX Voyageun site cu oferte de turism care functioneaza sub acelasi concept cu miniPRIX.ro - hard discountminiPRIX Voyage ofera zboruri, cazari, vacante, asigurari si transporturi la cele mai mici preturi

Am rasfoit site-ul si am cautat oferte si pot sa spun ca am ramas uimita de preturi. Au oferte last minute cu all inclusive foarte convenabile. Sa va arat cateva exemple:
- vacanta in Antalya cu 199 euro pentru doua persoane, hotel si avion inclus, 8 zile; 
- vacanta in Malta cu doar 299 Euro/ persoana pentru 8 zile, totul inclus
- vacanta in Tunisia cu 110 euro/persoana, 3 stele, 7 nopti cu avion inclus

Pe langa ofertele de vacanta in strainatate, aici gasim si oferte in Romania, in toate zonele tarii si la preturi bune. Trebuie sa recunoastem ca avem o tara foarte frumoasa. Pacat ca nu este apreciata si ingrijita mai mult. 
Dar, pe langa ofertele prestabilite, ne putem alege singuri un City Break cu ajutorul motorului dinamic de cautare Avion+Cazare. Preturile la bilete fiid cele finale si nu se percep taxe suplimentare si ascunse.

Daca sunteti studenti si aveti un card ISIC, cu atat mai bine :) Aveti reducere 5% din pretul afisat pe net. Un alt punct forte este ca poti plati cu card avantaj :) Te distrezi acuma si platesti mai tarziu in 6 rate fara dobanda ;). Interesant, nu-i asa? De asemenea, avem parcare gratuita 8 zile la magazinul miniPRIX Otopeni, la doar 10 min distanta pana la Aeroportul International Henry Coanda si  super oferte la tarife incredibil de mici daca urmarim frecvent pagina de Facebook si suntem fani :)

Ce ziceti? Ati incercat sau veti incerca miniPRIX Voyage? Pe mine chiar ma tenteaza si voi cerceta mai bine site-ul :)
post signature

You Might Also Like

0 comentarii

Articole apreciate